Ο αυτοσαρκασμός του Καρλάιλ για το «Last Dance»

Gazzetta team
Ο αυτοσαρκασμός του Καρλάιλ για το «Last Dance»

bet365

Ο Ρικ Καρλάιλ σχολιάζοντας το... γρήγορο πέρασμά του από το «Last Dance» ως παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, απάντησε με περίσσια δόση αυτοσαρκασμού.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο νυν προπονητής των Ντάλας Μάβερικς είχε κληθεί να μαρκάρει τον Μάικλ Τζόρνταν στο «Boston Garden» για τα playoffs του 1986, αλλά ο «Air» φρόντισε να τον περάσει με χαρακτηριστική ευκολία και να καρφώσει τη μπάλα.

Αποτέλεσμα; Ο spοrtcaster να πει ότι «ο Καρλάιλ μάλλον θέλει τη μαμά του» και να γίνει viral στα χρόνια που ακολούθησαν. Ποια ήταν η αντίδραση του ίδιου του Καρλάιλ βλέποντας το ντοκιμαντέρ; «Θα πρέπει να έκαναν εξοντωτική έρευνα για να βρουν δικά μου στιγμιότυπα από τα playoffs του ΝΒΑ...»

Γιατί το είπε αυτό; Συνολικά έχει πάρει μέρος σε μόλις 12 ματς των playoffs στο ΝΒΑ έχοντας 5,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο και σκοράροντας 1,8 πόντους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα