Μάβερικς - Πέλικανς 127-123

Μάβερικς - Πέλικανς 127-123

bet365

Απίστευτο παιχνίδι στο Ντάλας με τους Μάβερικς να επικρατούν στην παράταση των Πέλικανς με 127-123 έχοντας σε φοβερή βραδιά τους Πορζίνγκις και Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο να πετύχει μάλιστα ακόμα ένα triple double.

Το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς, αν όχι της εβδομάδας και όχι μόνο, είχαμε στο Ντάλας. Μάβερικς και Πέλικανς χρειάστηκαν και την παράταση για να βγει ο νικητής, σε μια αναμέτρηση που... έσπασε καρδιές και μας προσέφερε πάρα πολλές συγκινήσεις. Αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι «καουμπόηδες» που επικράτησαν στην παράταση με 127-123, κάνοντας έτσι το 38-25, με τους αντιπάλους τους να πέφτουν στο 26-36 και να βρίσκονται ακόμα πιο μακριά από τον στόχο των playoffs.

Σίγουρα πάντως όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα με δεδομένο το υπερθέαμα που μας προσέφεραν οι δύο ομάδες, αλλά και τις συγκινήσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι αυτό που λένε πως στο μπάσκετ σου αρκεί ένα λεπτό για να χαρείς και με το παραπάνω και αυτό έγινε και στο Ντάλας. Συγκεκριμένα με το σκορ να είναι στο 108-109, ο Σεθ Κάρι μια μέρα πριν ο αδερφός του επιστρέψει στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, πέτυχε τρίποντο κάνοντας το 111-109, ενώ στην συνέχεια με μία στις δύο βολές ανέβασε σε τρεις πόντους την διαφορά.

Οι.... πελεκάνοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με τον Μέλι που μέχρι εκείνο το σημείο είχε 0/6 τρίποντα, να πετυχαίνει από την γωνία το πρώτο του, έστειλαν το ματς στην παράταση. Στην έξτρα περίοδο οι δύο ομάδες συνέχιζαν να πηγαίνουν πόντο-πόντο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τους Πορζίνγκις και Ντόντσιτς να τους οδηγούν σε αυτή.

Ο Λετονός ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 34 πόντους, ενώ μάζεψε και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Σλοβένος ήταν για ακόμα μία φορά μαγικός έχοντας και πάλι triple double με 30 πόντους, 17 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Πολύ καλός και ο Κάρι με 21 πόντους, πετυχαίνοντας τους τρομερά κρίσιμους στο τέλος. Για τους ηττημένους ο Ίνγκραμ είχε 27, ο Μπολ έφτασε τους 25 με το εντυπωσιακό 7/11 τρίποντα, ο Ουίλιαμσον έφτασε τους 21 και ο Χολιντέι τους 19, σε μία ξαναλέμε μεγάλη ματσάρα και τρομερές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

 

NBA Τελευταία Νέα