Σέλτικς - Νετς 120-129

Σέλτικς - Νετς 120-129

bet365

Απίστευτο ματς στη Βοστώνη με τους Σέλτικς να «αυτοκτονούν» στα τελευταία δευτερόλεπτα και να δίνουν την ευκαιρία στους Νετς του μαγικού ΛεΒέρτ που σταμάτησε στους 51 πόντους να κερδίζουν με 129-120 στην παράταση.

Μαθήματα για το τι πρέπει να κάνεις για να χάσεις το παιχνίδι από την μία (Σέλτικς) και για το πως πρέπει να το παλέψεις για να το κερδίσεις από την άλλη (Νετς), είχαμε στην Βοστώνη. Οι δύο ομάδες χρειάστηκαν και την παράταση για να βγει νικητής, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 129-120 και να φτάνουν έτσι στο 27-33, κάνοντας άλμα εισόδου στα playoffs, με τους Κέλτες από την άλλη να πέφτουν στο 41-19. Οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς μπροστά στα τρία δωδεκάλεπτα δείχνοντας πως θα έπαιρναν εύκολα τη νίκη. Στο τέταρτο όμως ξέχασαν πως παίζεται η άμυνα, δέχθηκαν 51 πόντους και έτσι τα πάντα κρίθηκαν στην παράταση.

Για να πάμε στην παράταση όμως είχαμε την απόλυτη αθλητική «αυτοκτονία» από τους... πράσινους. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 118-115 και απλά ήθελα να βάλουν την μπάλα στο παρκέ και να κερδίσουν στην χειρότερη φάουλ, με 3 δεύτερα να απομένουν. Ωστόσο ο Κούρουκς τους έκλεψε την μπάλα, με τους Νετς να παίρνουν τάιμ άουτ. Στην επιστροφή στο παρκέ ο ΛεΒέρτ είδε με μεγάλη ευχαρίστηση τον Σμαρτ να του κάνει φάουλ πάνω στην προσπάθεια για τρίποντο, ευστόχησε και στις τρεις βολές, πήγε το ματς στην παράταση και εκεί οι Νετς κέρδισαν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εντυπωσιακό ΛεΒέρτ που έκανε ρεκόρ καριέρας με 51 πόντους και τον ακολούθησε ο Καμπράρετ με 16. Για τους ηττημένους ο Μπράουν είχε 22, ο Ουόκερ 21 και ο Θέις 16.

 

NBA Τελευταία Νέα