Καβαλίερς - Σίξερς 108-94

Φώτης Καρακούσης
Καβαλίερς - Σίξερς 108-94

bet365

Έχοντας χάσει μετά τον Μπεν Σίμονς και τον Ζοέλ Εμπίντ που τραυματίστηκε στον ώμο, οι Σίξερς ήταν εύκολο θύμα για τους Καβαλίερς, με τους... ιππότες να επικρατούν με 108-94.

Έχεις χάσει τον Μπεν Σίμονς και να βλέπεις και τον Ζοέλ Εμπίντ να παίζει μόλις 8 λεπτά συνολικά λόγω τραυματισμού στον ώμο. Ε όσο καλή ομάδα και αν έχεις ως Σίξερς θα χάσεις. Και θα χάσεις αν ο αντίπαλος εκμεταλλευτεί αυτά τα προβλήματα, με τους Καβαλίερς να το κάνουν. Οι... ιππότες επικράτησαν με 108-94 και έκαναν το 17-41, ρίχνοντας στο 36-23 τους αντιπάλους τους. Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κοντράρουν όσο μπορούσαν με δεδομένες τις απουσίες, τους αντιπάλους τους, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν μένοντας από δυνάμεις.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σέξτον με 28 πόντους και τον ακολούθησε ο Τόμας με 14. Για τους ηττημένους ο Μίλτον είχε 20 και ο Κορκμάζ 14, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει κάτι από το ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα