Μπουλς - Λέικερς 112-118

Gazzetta team
Μπουλς - Λέικερς 112-118

bet365

Μπορεί ο ΛεΜπρόν να έκανε το τρίτο συνεχόμενο triple double ωστόσο τη νίκη στους Λέικερς επί των Μπουλς στο Σικάγο (112-118) την έδωσε ο πάγκος των «λιμνάνθρωπων».

Από την αρχή της χρονιάς δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην λέει πως οι φετινοί Λέικερς είναι ομάδα των δύο παικτών και συγκεκριμένα των ΛεΜπρόν και Ντέιβις. Σήμερα κόντρα στους Μπουλς στο Σικάγο, οι «λιμνάνθρωποι» έδειξαν πως έχουν λίγο πάγκο. Και το έδειξαν με τους αναπληρωματικούς να ανατρέπουν την διαφορά των 14 πόντων στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου και ενώ στο διάστημα αυτό δεν έπαιζαν οι δύο σταρ. Μόλις επέστρεψαν και αυτοί τότε τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και έτσι ήρθε το 112-118, με τους Λέικερς να φτάνουν στο 6-1 συνεχίζοντας το εξαιρετικό τους ξεκίνημα και τους Μπουλς να πέφτουν στο 2-6.

Ο αγώνας στα τρία δωδεκάλεπτα έδειχνε άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, αλλά στο τέλος μέτρησε η εμπειρία των φιλοξενουμένων παίρνοντας έτσι και τη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο... τριπλός ΛεΜπρόν που είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ και τον ακολούθησαν οι Κουκ με 17, Ντέιβις, Κούζμα με 1. Για τους ηττημένους που στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 17 πόντους, ο ΛαΒίν είχε 26 και οι Πόρτερ, Ουάιτ από 18.

 

NBA Τελευταία Νέα