Αποθέωσε τον αντιπρόεδρο των Πέλικανς ο Χόλιντεϊ: «Όλα είναι διαφορετικά»

Αποθέωσε τον αντιπρόεδρο των Πέλικανς ο Χόλιντεϊ: «Όλα είναι διαφορετικά»

Αντωνία Σπανού
Αποθέωσε τον αντιπρόεδρο των Πέλικανς ο Χόλιντεϊ: «Όλα είναι διαφορετικά»

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετικά είναι όλα στον Οργανισμό των Πέλικανς, μετά την αλλαγή στο front office.

Το κλείσιμο της περσινής σεζόν δεν ήταν καλό για τους Πέλικανς. Ο Ντέιβις ήθελε ανταλλαγή, ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος και όλα έδειχναν δύσκολα. Μέχρι το Σεπτέμβριο όμως όλα άλλαξαν. Η ανταλλαγή, μαζί με το Νο.1 του ντραφτ άλλαξε τα δεδομένα και η αλλαγή στο front office έφερε νέο... αέρα στην Νέα Ορλεάνη.

Ο Χόλιντεϊ σχολίασε: «Νοιώθω ότι όλα έχουν αλλάξει στις εγκαταστάσεις και το προσωπικό. Σίγουρα φαίνεται ότι ο κόσμος νιώθει να είναι πιο σίγουρος και πιο ενθουσιασμένος. Είναι έτσι από τότε που Γκριφ (ο νέος αντιπρόεδρος της ομάδας) ήρθε. Είναι ωραίο συναίσθημα να νιώθεις ότι είναι έτσι. Εννοεί ότι λέει και το κάνει». Ο παίκτης επέστρεψε στα προαιρετικά προπονητικά καμπς της ομάδας και βλέπει ότι οι Πέλικανς είναι σε μια νέα εποχή.

«Νομίζω ότι ο Ζάιον είναι πολύ καλός κοντά στο καλάθι. Μερικές φορές βλέπεις τέτοιους παίκτες και σουτάρουν ή κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος είναι πολύ καλός».

Ενώ ο Χόλιντεϊ έκλεισε τις σκέψεις του με ενθουσιασμό: «Όλοι έχουν την ίδια ψυχολογία. Καταλαβαίνεις ότι θα δυσκολευτούν όλοι μαζί μας. Είμαστε ένα νεανικό γκρουπ. Αλλά μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε βράδυ».

 

NBA Τελευταία Νέα