Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή ο Γιάννης, οδεύει για αρχηγός!

Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή ο Γιάννης, οδεύει για αρχηγός!

Γιώργος Κούβαρης
Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή ο Γιάννης, οδεύει για αρχηγός!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έβαλε πλώρη για να ηγηθεί της μίας ομάδας στο All Star Game της Σάρλοτ (17/2) καθώς είναι πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή και δεύτερος σε ολόκληρο το ΝΒΑ, πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει 991.561 ψήφους, τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλον στην Ανατολική Περιφέρεια. Στην δεύτερη θέση και αυτός με τον οποίο συναγωνίζεται είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ με 910.329 ψήφους.

Το πρώτο δείγμα δείχνει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δύσκολα θα χάσει την «αρχηγία» της μίας ομάδας, ενώ απέχει 91.802 ψήφων του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης και φυσικά ολόκληρου του ΝΒΑ (1.083.363). Αντίστοιχα, στην δεύτερη θέση της Δύσης βρίσκεται ο Στεφ Κάρι με 793.111 ψήφους.

Στα αξιοσημείωτα η πολύ ψηλή θέση του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της FrontCourt της Δύσης πίσω από τον ΛεΜπρόν με 679.839 ψήφους και έχοντας προσπεράσει παίκτες όπως οι Ντουράντ, Ντέιβις και Πολ Τζορτζ!

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 25 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια έως τις 21 Ιανουαρίου, ενώ τα επόμενα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το ΝΒΑ στις 10/1 και στις 17/1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα