Ντόντσιτς: «Αν παίξω συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν μετά θα αποσυρθώ»

Ντόντσιτς: «Αν παίξω συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν μετά θα αποσυρθώ»

Gazzetta team
Ντόντσιτς: «Αν παίξω συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν μετά θα αποσυρθώ»

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ΝΒΑ και τα όσα τους αρέσει να κάνει στο παρκέ.

Στο «Yahoo Sports» μίλησε ο Σλοβένος λίγες μέρες πριν τη διαδικασία του ντραφτ στην οποία θα πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις.

Ο Λούκα Ντόντσιτς αρχικά αναφέρθηκε στην αγαπημένη του θέση στο παρκέ, «πραγματικά, προτιμώ να παίζω σε point guard, να έχω την μπάλα και να πασάρω στους υπόλοιπους. Μπορώ όμως να παίξω από το "1" μέχρι το "4" και αυτό είναι το πλεονέκτημά μου σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θέλω να κάνω τους συμπαίκτες να νιώθουν καλύτερα και να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος όταν παίζω άσος, νιώθω πιο άνετα γιατί μπορώ να δημιουργήσω και να ποστάρω τα αντίπαλα γκαρντ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ρεάλ, λατρεύω να δημιουργώ για τους υπόλοιπους. Θέλω να πασάρω παντού».

Στη συνέχεια τόνισε για τη σημασία που έχει στην καριέρα του η παρουσία του στην Euroleague, «Είναι ένα πλεονέκτημα που έχω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Έχω κερδίσει εμπειρία από την Euroleague. Ειδικά φέτος, που είχα μία πολύ καλή σεζόν θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στο ΝΒΑ. Μου αρέσει να βρίσκομαι στο παρκέ. Μου αρέσει να είμαι μέλος ομάδας, έχω πίσω μου μία τρομερή οικογένεια και φίλους. Θα με βοηθήσουν σίγουρα στο νέο ταξίδι μου και θα απολαύσω την πρόκληση του ΝΒΑ».

Ο Ντόντσιτς άφησε το καλύτερο για το τέλος... «ο ΛεΜπρόν είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Αν καταφέρω να παίξω συμπαίκτης του τότε μετά θα σκεφτώ να αποσυρθώ... αστειεύομαι φυσικά».

 

NBA Τελευταία Νέα