Πέλικανς: Εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν ο Γουίλιαμσον και ο ΜακΚόλουμ
Η regular season του NBA φτάνει πλέον κοντά στο τέλος της, με μόλις μερικές εβδομάδες να απομένουν ακόμη για τα τελευταία παιχνίδια.
Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οι οποίοι γνωρίζουν ήδη πως δεν θα μπορέσουν να βρεθούν ούτε στα Play In, στους αγώνες που απομένουν δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο τον Ζάιον Γουίλιαμσον όσο και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και τον δεύτερο πρόβλημα στο πόδι.
Συνολικά η ομάδα της Νέας Ορλεάνης έχει ακόμη μπροστά της επτά αναμετρήσεις για το τέλος της σεζόν, με το τελευταίο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 13 Απριλίου.
Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Γουίλιαμσον είχε κατά μέσο όρο από 24,6 πόντους με 7,2 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ στα 30 ματς που συμμετείχε ενώ ο ΜακΚόλουμ είχε από 21,1 πόντους με 4,1 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
