Κάρι για τη συντριβή από τους Σέλτικς: «Έχει λιώσει η καραμέλα των play-offs, μας έκαναν ό,τι ακριβώς κάναμε και εμείς στις ομάδες»

Newsroom
Ο Στεφ Κάρι.

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς διέλυσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Στεφ Κάρι να βγάζει το καπέλο στους αντιπάλους τους.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς είδε τους Σέλτικς να... ισοπεδώνουν την ομάδα του με σκορ 140-88 και έσπευσε να τους... βγάλει το καπέλο.

Εδώ που τα λέμε δεν γινόταν να μην παραδεχτεί την ομάδα της Βοστόνης για την εντυπωσιακή νίκη των 52 πόντων. Μετά το τέλος ο Στεφ Κάρι είπε ότι «έχουμε παίξει τέσσερις φορές αντίπαλοι μετά τα play-offs. Οπότε έχει λιώσει αυτή η καραμέλα. Αυτή τη στιγμή οι Σέλτικς είναι η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ και παίζουν σαν να είναι η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ».

Και συνέχισε: «Ο τρόπος με τον οποίο παίζουν δείχνει ότι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι και ποια είναι η αγωνιστική τους ταυτότητα. Ας τους αποδώσουμε τα εύσημα. Στο ξεκίνημα ευστόχησαν σε 10 τρίποντα στην 1η περίοδο. Ό,τι ακριβώς κάναμε και εμείς στις ομάδες του ΝΒΑ. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα