Έξαλλος ο Μόντι Γουίλιαμς: «Το χειρότερο σφύριγμα της σεζόν, είναι αηδιαστικό» (vid)

Έξαλλος ο Μόντι Γουίλιαμς: «Το χειρότερο σφύριγμα της σεζόν, είναι αηδιαστικό» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Μόντι Γουίλιαμς

bet365

Ο Μόντι Γουίλιαμς ξέσπασε κατά των διαιτητών για τα όσα έγιναν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης των Πίστονς με τους Νικς, προτού ο Χαρτ δώσει τη νίκη στους Νεοϋορκέζους.

Το παιχνίδι των Πίστονς με τους Νικς στη Νέα Υόρκη σήκωσε θύελλα διαμαρτυρίας. Με τον Μόντι Γουίλιαμς να είναι έξαλλος όσον αφορά την τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ο Τζος Χαρτ πέτυχε το νικητήριο καλάθι και φάουλ, αλλά νωρίτερα στα πόδια του Αουσάρ Τόμπσον έπεσαν οι ΝτιΒιντσέντσο και Μπράνσον για να του κλέψουν την μπάλα. Σε φάση που έμοιαζε με... ποδοσφαρικό τάκλιν και οδήγησε στο ξέσπασμα του Γουίλιαμς.

Οι δηλώσεις του Μόντι Γουίλιαμς

«Πού είναι τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης τώρα; Αυτό ήταν το χειρότερο σφύριγμα της σεζόν. No call. Ως εδώ. Το έχουμε κάνει με τον σωστό τρόπο. Έχουμε επικοινωνήσει με την λίγκα, έχουμε στείλει τα VIDEO, έχουμε σιχαθεί να ακούμε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και ένας τύπος βούτηξε στα πόδια του Αουσάρ και υπήρξε no call.

Αυτό είναι αηδιαστικό. Δεν γίνεται να το χάσεις αυτό σε αγώνα του NBA. Τέλος. Και έχω κουραστεί να μιλάω για αυτό, έχω κουραστεί να ακούω τους παίκτες μου να με ρωτάνε τι άλλο μπορούν να κάνουν. Αυτή η κατάσταση είναι το απόλυτο παράδειγμα για το τι περνάμε όλη την σεζόν. Ως εδώ.

Δεν γίνεται να βουτάς στα πόδια ενός παίκτη σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό και να υπάρχει no call. Είναι γελοίο και έχουμε κουραστεί. Θέλουμε απλώς ένα δίκαιο παιχνίδι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Θέλουμε ένα δίκαιο παιχνίδι και αυτό δεν ήταν δίκαιο. Τελείωσα».

 

NBA Τελευταία Νέα