Λίλαρντ: «Συζητήσαμε με τον Γιάννη για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον»

Λίλαρντ: «Συζητήσαμε με τον Γιάννη για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον»

Δημήτρης Οικονόμου
Μιλγουόκι Μπακς

bet365

Ντέμιαν Λίλαρντ και Γιάννης Αντετοκούνμπο είχαν την ευκαιρία να τα πουν οι δυο τους στη διάρκεια της διακοπής για το All Star Game.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ήταν ο MVP του All Star Game. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατέκτησε τον τίτλο, ενώ μίλησε για τον χρόνο που πέρασε με τον Greek Freak.

Ο Λίλαρντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο δέσιμο που έχει με τον Γιάννη, ενώ όπως παραδέχτηκε συζήτησαν οι δυο τους για το πού βρίσκονται αυτήν την περίοδο οι Μπακς.

«Όταν πηγαίνεις κάπου εκτός από την ομάδα με έναν συμπαίκτη, συνήθως στρέφεται ο ένας στον άλλον περισσότερο. Ο προπονητής μας ήταν ο Ντοκ Ρίβερς, οπότε τα περισσότερα ήταν τα ίδια. Ήταν ένα θετικό Σαββατοκύριακο για εμάς. Μπορέσαμε να κάνουμε συζητήσεις για το πού βρίσκεται η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό και τι θέλουμε να κάνουμε, πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Είναι πάντα χρήσιμο να μπορούμε να δενόμαστε έτσι».

Με τα «ελάφια» αυτήν την ώρα στην τρίτη θέση της Ανατολής, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτου στην επιστροφή μετά το All Star Break έχουν να αντιμετωπίσουν τους Τίμπεργουλβς.

 

NBA Τελευταία Νέα