Σίξερς - Χοκς 121-127: «Διπλό» με ορεξάτο Τρέι Γιανκ απέναντι στο... νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια (vid)

Δημήτρης Οικονόμου

bet365

Μία άνετη επικράτηση επί των Σίξερς για τους Χοκς, που είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Τρέι Γιανγκ και εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους.

Η ζωή χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ δεν είναι εύκολη. Οι Σίξερς (30-21) το γνωρίζουν αυτό, όπως φυσικά και οι Χοκς (23-29) που βρήκαν την ευκαιρία με τον Τρέι Γιανγκ να αποδράσουν από τη Φιλαδέλφεια. Βέβαια πέραν του Εμπίντ οι Σίξερς είχαν και άλλες πολύ σημαντικές απουσίες, όπως του Ταϊρίς Μάξεϊ ένεκα ασθένειας, του Νικολά Μπατούμ, του Ντι'Αντονι Μέλτον και του Ρόμπερτ Κόνβινγκντον.

Ο Γιανγκ πέτυχε 37 πόντους με 5/12 τρίποντα, μοίρασε 12 ασίστ και οδήγησε την ομάδα του σε μία άνετη επικράτηση, αφού ό,τι και να έκαναν οι Σίξερς στο τελευταίο δωδεκάλεπτο δεν ήταν αρκετό.

Δίπλα στον Γιανγκ ο Οκόνγκου με 21 πόντους ενώ άλλους 18 πέτυχε ο Σαντίκ Μπέι. Για τους Σίξερς υπήρχαν αρκετοί πρωταγωνιστές, όπως οι νεοφερμένοι Μπάντι Χιλντ και Καμ Πέιν, με τον τελευταίο να αριβάρει από το Μιλγουόκι.

Ο Χιλντ πέτυχε 20 πόντους με 4/12 τρίποντα όμως, άλλους τόσους ο Πέιν, με τον Κέλι Ούμπρε να σταματά στους 26 αλλά την ήττα να έρχεται αναπόφευκτα!

Τα δωδεκάλεπτα: 26-37, 56-73, 86-103, 121-127

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα