NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκανάρει για να κερδίσει τις... δωρεάν κοτομπουκιές του (vid)

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σκανάρει για να κερδίσει τις... δωρεάν κοτομπουκιές του (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Γιάννης Αντετοκούνμπο

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει όρεξη εντός και εκτός παρκέ, οι Μιλγουόκι Μπακς υπέταξαν τους Πέλικανς και οι φίλοι τους απόλαυσαν δωρεάν κοτομπουκιές.

Το παιχνίδι των Μπακς με τους Πέλικανς εξελίχθηκε σε έναν πραγματικό μονόλογο. Τα «ελάφια» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπροστάρη μέσω 30άρας έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και φυσικά έκαμψαν την αντίσταση των Πέλικανς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Κάτι που έκανε τον Γιάννη ιδιαίτερα χαρούμενο και ορεξάτο στον πάγκο. Η παράδοση στα γήπεδα του NBA για δωρεάν κοτομπουκιές μόλις χαθεί ένα ζευγάρι βολών είναι γνωστή. Ο Μάρσαλ αστόχησε σε ένα ζευγάρι και έτσι οι φίλοι των Μπακς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το δωρεάν γεύμα τους.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μη χάνει την ευκαιρία για το... δικό του. Ο Greek Freak πήρε το κινητό μιας φίλης των Μπακς στα courtseats για να προλάβει να σκανάρει το QR Code, δείχνοντας τον ζήλο του να τρέξει να προλάβει και να απολαύσει τις κοτομπουκιές του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκανάρει για τις... κοτομπουκιές του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα