Μπακς: Τέλος ο Γκρίφιν από τον πάγκο

Μπακς: Τέλος ο Γκρίφιν από τον πάγκο

Έιντριαν Γκρίφιν Γιαννης Αντετοκούνμπο

bet365

Η παρουσία του Έιντριαν Γκρίφιν στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς αποδείχτηκε σύντομη. Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ντοκ Ρίβερς.

Ο Έιντριαν Γκρίφιν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς μετά από 43 αγώνες (ρεκόρ 30-13). Ο Γκρίφιν προσλήφθηκε το καλοκαίρι από τον Μπακς στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε να γίνει πρώτος προπονητής.

Και μετά από τις μέτριες εμφανίσεις των Μπακς, αλλά και την αδυναμία να καταφέρει να ενώσει το δίδυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντέμιαν Λίλαρντ, η ομάδα του Μιλγουόκι το πήρε απόφαση και πάει για τη μεγάλη αλλαγή πριν τη διακοπή του All Star Game.

Τα παράπονα των βετεράνων

Παράλληλα, υπάρχουν πολλές αναφορές που τονίζουν ότι εδώ και ημέρες κυκλοφορούσε η φημολογία πως αρκετοί βετεράνοι, ανάμεσά τους και ο Αντετοκούνμπο, είχαν χάσει την πίστη τους στον Γκρίφιν.

Αυτή τη στιγμή, μεγάλο φαβορί για να γίνει ο νέος προπονητής των Μπακς είναι ο Ντοκ Ρίβερς, πρωταθλητής με τους Σέλτικς το 2008. Ωστόσο, όπως προσθέτουν τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η λίστα των Μπακς θα είναι εξαιρετικά μικρή, με τον Ρίβερς (που έχει ρόλο σχολιαστή φέτος) να είναι στην κορυφή.

 

NBA Τελευταία Νέα