NBA, Κλίπερς: Υπέγραψε την οψιόν για τον επόμενο χρόνο ο Καουάι

NBA, Κλίπερς: Υπέγραψε την οψιόν για τον επόμενο χρόνο ο Καουάι

Δημήτρης Οικονόμου
NBA, Κλίπερς: Υπέγραψε την οψιόν για τον επόμενο χρόνο ο Καουάι

bet365

Παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Καουάι Λέοναρντ, βάζοντας την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του για ένα έτος.

Ο Καουάι Λέοναρντ θα παραμείνει στο Λος Άντζελες για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Ο σούπερ σταρ των Κλίπερς διανύει μία εξαιρετική σεζόν, μένοντας μακριά από τους τραυματισμούς και μαζί με τους Τζορτζ, Χάρντεν, Γουέστμπρουκ έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δε σκέφτεται και το μέλλον του, το οποίο παραμένει στη γειτονιά του Χόλιγουντ. Ο Λέοναρντ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024-25, όμως για την τελευταία σεζόν διατηρούσε ο ίδιος οψιόν ώστε να υπογράψει επέκταση.

Κάτι που σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι έπραξε και έτσι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Κλίπερς, ψάχνοντας στα 34 του, όταν και θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, το επόμενο ποσό και ομάδα που θα τον πείσει.

Για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ο Καουάι έχει λαμβάνειν 48.7 εκατομμύρια δολάρια. Τη φετινή σεζόν έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια με 23.8 πόντους μέσο όρο, δίπλα σε 6.1 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ, με τους Κλίπερς να βρίσκονται στην 4η θέση της Δύσης έχοντας 23-13 ρεκόρ.

Μάλιστα ο Βοϊναρόφσκι συμπληρώνει ότι οι Κλίπερς έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και με τον Πολ Τζορτζ για να κρατήσουν και εκείνον στο ρόστερ τους, διατηρώντας τους δύο σημαντικότερους σταρ τους.

 

NBA Τελευταία Νέα