NBA: Μαιάμι Χιτ για Μιχάιλιουκ

Μιχάιλιουκ

bet365

Κοντά σε ομάδα του ΝΒΑ βρίσκεται ο Σβι Μιχάιλιουκ, αφού την περίπτωση του Ουκρανού έχουν κυκλώσει οι Μιάμι Χιτ.

Ο έμπειρος περιφερειακός θα κάνει όση υπομονή χρειάζεται, ώστε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, που να καλύπτει τα «θέλω» του, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά.

Σε πρόσφατη διαδικτυακή συνάντηση του Μιχάιλιουκ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους εξήγησε πως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με την περίπτωση του να «παγώνει» για τους «πράσινους».

Η ομάδα που περίμενε ο Μιχάιλιουκ είναι οι Χιτ. Η ομάδα από το Μαιάμι έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Ουκρανό σουτέρ, αφού είναι πολύ πιθανό, τουλάχιστον ένας εκ των Ντάνκαν Ρόμπινσον και Τάιλερ Χίρο, συν τον Μαξ Στρους, να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για το Κλίβελαντ.

Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της αποχώρησης τους από το Μαιάμι, τότε ο Μιχάιλιουκ θα υπογράψει με τους Χιτ και θα παραμείνει στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα