Μπάτλερ: Μόνο ο Τζίμι και Τζόρνταν τέτοια... όργια (vid)

Μπάτλερ: Μόνο ο Τζίμι και Τζόρνταν τέτοια... όργια (vid)

Ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ.

bet365

Το show του Τζίμι Μπάτλερ στο Game 1 κόντρα στους Σέλτικς, θύμισε τον GOAT Μάικλ Τζόρνταν.

Το έχει πάρει προσωπικά ο Τζίμι Μπάτλερ στα play-offs και παλεύει να οδηγήσει τους Χιτ στο πρωτάθλημα, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο ΝΒΑ. Ο Jimmy Buckets μας χάρισε άλλη μια παράσταση, αυτή τη φορά μέσα στη Βοστώνη, υπογράφοντας το break του Μαϊάμι. Ο ηγέτης της ομάδας του Σποέλστρα τελείωσε την αναμέτρηση με 35 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 6 κλεψίματα σε 44 λεπτά συμμετοχής. Είχε 10/21 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 8/8 βολές.

Aυτή ήταν και δεύτερη φορά στην καριέρα του Μπάτλερ με 30+ πόντους και 5+ σε ριμπάουντ, ασίστ και κλεψίματα σε εκτός έδρας ματς της postseason. Υπάρχει άλλος ένας παίκτη που έχει κάνει το ίδιο σε εκτός έδρας ματς. Ο Μάικλ Τζόρνταν. Ο Jimmy Buckets σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στα φετινά play-offs.

Σίγουρα ο κορυφαίος παίκτης στα play-offs που διανύουμε. Πέταξε εκτός τους Μπακς με μυθικές εμφανίσεις, καθάρισε τη Νέα Υόρκη και θέλει να στείλει διακοπές και τους Σέλτικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα