Αντετοκούνμπο: Δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια για την ψυχική υγεία στο Μιλγουόκι

Αντετοκούνμπο: Δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια για την ψυχική υγεία στο Μιλγουόκι

Αντετοκούνμπο: Δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια για την ψυχική υγεία στο Μιλγουόκι

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε διάφορες υπηρεσίες που ασχολούνται με την ψυχική υγεία στην πόλη του Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Μιλγουόκι. Θα είναι, ωστόσο, για πάντα ένα παιδί της αμερικανικής πόλης. Εκεί ζει εδώ και δέκα χρόνια. Εκεί βίωσε τις μεγαλύτερες μπασκετικές του επιτυχίες. Εκεί δημιούργησε τη ζωή και την οικογένειά του.

Η κίνησή του να προσφέρει στην κοινότητα μοιάζει ως λογική εξέλιξη. Το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει και φέρει το όνομα του πατέρα του, Τσαρλς, πρόκειται να δωρίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε διάφορα ιδρύματα, τα οποία ασχολούνται με την ψυχική υγεία και εδρεύουν στο Μιλγουόκι.

«Αποφασίσαμε ως οικογένεια να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε αυτό το ίδρυμα, ουσιαστικά θέλουμε να κάνουμε αυτό που έκαναν άλλοι για εμάς. Να δώσουμε μία χείρα βοηθείας, να τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν κάτι μεγάλο σε ό,τι θέλουν να κάνουν. Να τους προσφέρουμε βοήθεια για να βγουν εκεί έξω και να υλοποιήσουν τα όνειρά μας. Όπως έκανα και εγώ», είπε ο Giannis, μιλώντας για το ίδρυμα «Τσαρλς Αντετοκούνμπο».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα