NBA: Οι Μπακς έχουν 13 σερί νίκες, 15 σερί ήττες οι Σπερς (vid)

NBA: Οι Μπακς έχουν 13 σερί νίκες, 15 σερί ήττες οι Σπερς (vid)

Νίκος Καρφής
NBA: Οι Μπακς έχουν 13 σερί νίκες, 15 σερί ήττες οι Σπερς (vid)

bet365

Oι Μπακς τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί 13 νικών, ενώ οι Σπερς πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμο να αποχώρησε από το ματς με τους Χιτ με πρόβλημα στο γόνατο, ωστόσο οι Μπακς έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν τις 13 σερί νίκες.

Το Μιλγουόκι είναι αυτή τη στιγμή η πιο... καυτή ομάδα στη λίγκα, κάτι που φαίνεται από το 13/13, θέλοντας να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει και των playoffs που έρχονται. Δεύτερο καλύτερο σερί είναι τα πέντε θετικά αποτελέσματα των Σίξερς, ενώ από τέσσερις συνεχόμενες νίκες έχουν Νικς και Νάγκετς που εντυπωσιάζουν στη Δύση.

Ας πάμε και στο άλλο άκρο τώρα. Με διαφορά στην χειρότερη κατάσταση βρίσκονται οι Σπερς που έχουν ξεχάσει πότε είναι η τελευταία φορά που νίκησαν και μετρούν 15 σερί ήττες παρακαλώ. Κάκιστη είναι η παρουσία των Ρόκετς που μετά την ήττα από τους Γουόριορς, πήγαν στα 8 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Τρεις σερί ήττες έχουν οι Χιτ, οι Καβς και οι Πίστονς. Και οι πρώτοι δύο θα πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα, αφού έχουν αρκετές φιλοδοξίες για τη σεζόν που διανύουμε και αναζητούν μια καλή πορεία στα playoffs.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμη περίοδο και οι ομάδες θέλουν να χτίσουν τα σερί τους για να μπουν με... άλλο αέρα στα playoffs, ανεβάζοντας την απόδοση τους. Επιδίωξη τους είναι να φορμαριστούν εκεί που πρέπει, εκεί που αν δεν είσαι καλός, θα πας σπίτι σου και θα κάνεις πρόωρα διακοπές.

 

NBA Τελευταία Νέα