Τίμπεργουλβς - Κινγκς 111-118: Τους «έπνιξαν» στα λάθη τους και πήραν τη νίκη στην παράταση (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Μπορεί οι Τίμπεργουλβς να έστειλαν την αναμέτρηση τους Κινγκς στην παράταση, όμως το Σακραμέντο αναδείχθηκε ο νικητής της «μονομαχίας» με τελικό σκορ 111-118.

Οι Τίμπεργουλβς φιλοξένησαν στη Μινεσότα τους Κινγκς και εκείνοι έπειτα από τον έξτρα χρόνο της παράτασης έφυγαν με τη νίκης στις αποσκευές τους (111-118).

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με διαφορά 10 πόντων για τους Κινγκς στην πρώτη περίοδο και εξελίχθηκε με το ίδιο προβάδισμα, αλλά στα χέρια των Τίμπεργουλβς μέχρι και την τρίτη, το αποτέλεσμα ήταν... στον αέρα. Μετά το 99-99 από τον Ρούντι Γκομπέρ, ΝτιΆαρον Φοξ και Μαλίκ Μονκ έκαναν το +4 για το Σακραμέντο (99-103), όμως το τρίποντο του ΜακΝτάνιελς ήταν εκείνο που έστειλε το ματς στην παράταση. Το επιμέρους 8-15 των φιλοξενούμενων με Λάιλς και Φοξ έγειρε την ζυγαριά και το "W" κατέληξε στους «βασιλιάδες».

Και οι δύο ομάδες είχαν ένα άστοχο βράδυ από την περίμετρο (με 12/39 και 9/30 αντίστοιχα), όμως οι Τίμπεργουλβς είδαν και το «αγκάθι» των 18 λαθών να παίζει ρόλο στο ματς. Για τους Κινγκς, ο Φοξ μέτρησε 32 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Μονκ είχε 19 και ο Σαμπόνις 17 με 13 ριμπάουντ. Ο Λάιλς σκόραρε 11 πολύτιμους πόντους ιδιαίτερα στο κομμάτι της παράτασης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άντονι Έντουαρντς ήταν...30άρης (33π.) με 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ με 2 κλεψίματα. Από εκεί και πέρα, ο Γκομπέρ μάζεψε 14 ριμπάουντ και τα τοποθέτησε δίπλα σε 19 πόντους και ο ΜακΝτάνιελς είχε 11.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα