Μαλόουν: «Το ΝΒΑ πρέπει να προστατεύει μία αναμέτρηση μεταξύ του Γιάννη και του Γιόκιτς»

Δημήτρης Οικονόμου
Για κακό προγραμματισμό της λίγκας έκανε λόγο ο Μάικ Μαλόουν, που είδε την ομάδα του να χάνει από τους Μπακς, χωρίς τη βοήθεια των Γιόκιτς, Μάρεϊ και Πόρτερ Τζούνιορ.

Μην μπορώντας να διαχειριστούν την κούραση των back to back παιχνιδιών, οι Νάγκετς επέλεξαν να αφήσουν εκτός από την αναμέτρηση με τους Μπακς τους Γιόκιτς, Πόρτερ Τζούνιορ και Μάρεϊ. Κάτι που φυσικά τους κόστισε την ήττα απέναντι στους 33 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτό όμως δεν άφησε καθόλου ευχαριστημένο τον Μάικ Μαλόουν. Ο κόουτς των Νάγκετς σχολίασε τον προγραμματισμό της λίγκας σε σχέση με τους δύο αστέρες που θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν μετά από ένα τόσο φορτωμένο καλεντάρι.

«Η λίγκα έχει μία δουλειά. Ο Γιάννης είναι δύο φορές MVP, ο Νίκολα είναι δύο φορές MVP. Να βάζεις αυτήν την αναμέτρηση δεύτερη σε back to back και όχι σε διεθνές δίκτυο... Θα έπρεπε να είχαν προγραμματίσει κάτι καλύτερο σχετικά με ένα τόσο δυνατό match up» ήταν τα λόγια του προπονητή των Νάγκετς.

Κινούμενος δηλαδή σε παρόμοιο μήκος κύματος με τις πρόσφατες δηλώσεις του Στιβ Κερ, για μείωση των παιχνιδιών από 82 σε 72, ώστε να έχουν οι παίκτες τον χρόνο να επανέρχονται σωματικά.