Λίλαρντ: Έπιασε Τζόρνταν και Χάρντεν στις... 60άρες (vid)

Λίλαρντ: Έπιασε Τζόρνταν και Χάρντεν στις... 60άρες (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Λίλαρντ: Έπιασε Τζόρνταν και Χάρντεν στις... 60άρες (vid)

bet365

Στα 4 παιχνίδια με 60+ πόντους έφτασε ο Ντέμιαν Λίλαρντ, όσα δηλαδή μετράει ο Τζέιμς Χάρντεν αλλά και ο... Μάικλ Τζόρνταν.

Δεν ήταν ακριβώς Dame Time, αλλά αυτά που έκανε ο Λίλαρντ κόντρα στους Τζαζ ήταν μοναδικά. Ο σούπερ σταρ των Μπλέιζερς πέτυχε 60 πόντους και ισοπέδωσε τη Γιούτα, δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας για τα play-in στην ομάδα του.

Αυτή ήταν η 4η φορά που ο Λίλαρντ σκοράρει 60 ή περισσότερους πόντους σε ένα παιχνίδι του ΝΒΑ. Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2019 κόντρα στο Μπρούκλιν, με την πρώτη του 60άρα, για να ακολουθήσουν δύο επιδόσεις με 61 πόντους, απέναντι σε Γκόλντεν Στέιτ και Μάβερικς το 2020.

Η 4η ήταν και η πιο αποδοτική αφού ο Ντέιμ σκόραρε με 72.4% εντός παιδιάς, ευστοχώντας σε 21 από τις 29 του προσπάθειες, οι 9/15 εκ των οποίων σε τρίποντο, δίπλα σε 8 ασίστ, 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Ο Λίλαρντ με αυτόν τον τρόπο έπιασε τους Μάικλ Τζόρνταν και Τζέιμς Χάρντεν σε... 60άρες. Οι τρεις που αναφέραμε μετρούν πλέον 4 παιχνίδια με 60+ πόντους. Μπροστά τους βρίσκεται με 6 τέτοια ματς ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ, ενώ πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν με 32!

 

NBA Τελευταία Νέα