Νικς - Γουόριορς 132-94: Oι Νεοϋορκέζοι διέλυσαν τους πρωταθλητές για την 8η σερί νίκη τους (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Νιου Γιορκ Νικς κρατάνε το πόδι πατημένο στο γκάζι καθώς έφτασαν τις 8 σερί νίκες, κάνοντας «σμπαράλια» τους Γουόριορς με 132-94.

Έτσι όπως το πάνε, σε λίγο θα ξεχάσουν και την έννοια της λέξης «ήττα» στη Νέα Υόρκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Νικς κλείνουν ένα ονειρικό 20ήμερο καθώς μετρούν μόνο νίκες σε αυτό το διάστημα, φτάνοντας αισίως στις οκτώ συνεχόμενες! Αυτή τη φορά όχι μόνο νίκησαν, αλλά το έκαναν και με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στο «Madison Square Garden» απέναντι στους ελλιπέστατους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Το τελικό 132-94 αποτυπώνει στο 100% τα όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη, με αποκορύφωμα την τελευταία περίοδο και το επιμέρους 32-13 το οποίο έριξε την χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους. Βέβαια το Γκόλντεν Στέιτ έπαιξε χωρίς τους Στεφ Κάρι και Άντριου Γουίγκινς και σε συνδυασμό με τα 19 λάθη και το 47% στα σουτ εντός παιδιάς ήταν αδύνατον να κοντράρουν τους φορμαρισμένους Νικς. Οι Νεοϋορκέζοι αντίστοιχα είχαν 43% στα τρίποντα και μόλις 11 λάθη για 27 ασίστ.

Οι Κουίκλι και Μπράνσον ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών έχοντας από 22 και 21 πόντους αντίστοιχα, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Γκράιμς (19π.), Μπάρετ (18π.) και Ραντλ (15π., 12ριμπ.., 5ασ.) Για τους Γουόριορς ξεχώρισε ο Τζόρνταν Πουλ με 26 πόντους αλλά με 8/18 εντός παιδιάς, ενώ ο Τόμπσον έμεινε στους 11 πόντους με 5/12 σουτ.

@Photo credits: Twitter: @nyknicks

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα