Αντετοκούνμπο: «Θέλω να αρέσει στους αντιπάλους μου να με μαρκάρουν, να μην φοβούνται» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να αρέσει στους αντιπάλους μου να με μαρκάρουν, να μην φοβούνται» (vid)

Newsroom
Αντετοκούνμπο: «Θέλω να αρέσει στους αντιπάλους μου να με μαρκάρουν, να μην φοβούνται» (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στην απόδοση του κόντρα στους Χοκς.

Οι Μπακς έφτασαν στο 5-0 και συνεχίζουν την παρέλαση τους στο ΝΒΑ.O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός απέναντι στους Χοκς και τελείωσε την αναμέτρηση 34 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 μπλοκ. Μετά το τέλος του ματς στάθηκε στα όσα κάνει στα τελευταία ματς, στον Χόλιντεϊ και το σουτ με ταμπλό από τις 45 μοίρες.

Για τα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων: «Έπαιξα back to back ματς και δεν είχα καλό πρώτο ημίχρονο. Δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που είχα 4 πόντους ημίχρονο. Έπρεπε να βελτιωθώ και να παίξω σωστά χωρίς να υπερβάλλω. Νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή δουλειά στο να με βρίσκει. Ένιωθα άνετα».

Για τον Οκόνγκου που τον μάρκαρε: «Λατρεύω να παίζω απέναντι σε παίκτες που τους αρέσει να με μαρκάρουν. Όπως ο Καπέλα και ο Κόλινς. Έχω παίξει κόντρα σε παίκτες που δεν το παίρνουν σοβαρά και φοβούνται. Οι Χοκς δεν είναι έτσι. Θέλουν να με δυσκολέψουν, θέλουν την πρόκληση. Απολαμβάνω να κοντράρομαι με τους Χοκς».

Για τα ματς-θρίλερ που έχουν ζήσει οι Μπακς: «Το ξαναζήσαμε και ξέρουμε που θα πάει η μπάλα. Δύσκολα χωρίς τον Μίντλετον επειδή αρκετές φορές παίρνει εκείνος τη μπάλα. Τώρα είμαστε εγώ και ο Τζρου και έχουμε εξαιρετική σχέση. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, γνωρίζουμε τα plays».

Για τις εμφανίσεις του στα τέσσερα τελευταία ματς: «Με βοηθούν οι συμπαικτες μου , το κάνουν εύκολο. Δεν νιώθω ακόμα όπως ένιωθα σε μεγάλα ματς. Ψάχνω να βρω τον ρυθμό μου. Θέλω νίκες, είμαι πεινασμένος για νίκες. Περιμένουμε τρεις επιστροφές που θα μας δυναμώσουν».

Στο τέλος μίλησε για τα bank shots από τις 45 μοίρες: «Θα το χρησιμοποιώ πιο συχνά. Όταν είσαι off balance σημαδεύεις το ταμπλό και σπας τον καρπό. Στην 5η σεζόν μου το έκανε γιατί ο Κιντ μου έλεγε ότι δεν γίνεται να κάνω airball αν σημαδεύω ταμπλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα