Απάντηση Αντετοκούνμπο σε Αρίνας: «Δεν νομίζω να είμαι πικρόχολος στα 45-50 μου»

Νίκος Καρφής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε την απάντηση του στον Γκίλμπερτ Αρίνας για όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό.

Στα τέλη Αυγούστου ο πρώην NBAer και σταρ των Γουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας είχε δείξει ασέβεια προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως «δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ ακόμα», ενώ πρόσθεσε πως «πέρασαν 9 χρόνια και λέμε ότι θέλει βελτίωση στα ίδια πράγματα».

Ο Greek Freak μίλησε στον Ντρέικ Μπέντλεϊ του Milwaukee Journal Sentinel και έδωσε την απάντηση του στον Agent Zero, αναφέροντας πως τα λόγια του τον κάνουν να δουλέψει σκληρότερα, ενώ πρόσθεσε πως στα 45-50 μπορεί να είναι λίγο πικρόχολος και εκείνος.

« Αν με ενοχλούν τα όσα λέει ο Αρίνας; Δεν θα πω ψέματα, θέλω να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά. Αν με κάνουν να χάνω τον ύπνο μου; Όχι απαραίτητα. Δεν ξέρω, όταν θα είμαι 45-50 μπορεί να είμαι λίγο πικρόχολος κι εγώ. Μπορεί να βλέπω έναν 20χρονο να υπογράφει για τρία χρόνια με 900 εκατομμύρια δολάρια. Δεν νομίζω να γίνω έτσι. Είμαι ευγνώμων για οσα με ευλόγησε ο Θεός να έχω, για τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, την οικογένειά μου, τον πατέρα μου και τους συνεργάτες μου. Δεν πιστεύω ότι θα γίνω έτσι», ανέφερε.