NBA: Η συνύπαρξη Τέιτουμ και ΛεΜπρόν στην ProAM διακόπηκε λόγω υγρασίας (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
NBA: Η συνύπαρξη Τέιτουμ και ΛεΜπρόν στην ProAM διακόπηκε λόγω υγρασίας (vid)

bet365

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέισον Τέιτουμ βρέθηκαν συμπαίκτες, όμως αυτό δεν κράτησε ούτε για ένα ημίχρονο στην ProAM λίγκα, με την υγρασία στο παρκέ να οδηγεί το παιχνίδι σε διακοπή.

Η προσμονή ήταν τεράστια, όπως και οι ουρές στους δρόμους του Σιάτλ για να παρακολουθήσουν άπαντες τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τζέισον Τέιτουμ να αγωνίζονται στην ProAM λίγκα.

Ωστόσο τα σχέδια όσων βρέθηκαν εκεί άλλαξαν γρήγορα. Μπορεί οι Τζέιμς και Τέιτουμ ως συμπαίκτες να προσέφεραν αρκετό θέαμα για όση ώρα βρέθηκαν στο παρκέ, παρουσία παικτών όπως ο Ντεζούντε Μάρεϊ, ο Αϊζάια Τόμας αλλά και το Νο1 του Draft, Πάολο Μπανκέρο, ωστόσο η πολυκοσμία του γηπέδου και η υγρασία, οδήγησε στη διακοπή της αναμέτρησης πριν το ημίχρονο, με τις συνθήκες να μην είναι κατάλληλες υπό τον φόβο κάποιου γλιστρήματος στο παρκέ.

Κάτι που προφανώς δεν ήταν πολύ ευχάριστο για τον κόσμο του Σιάτλ, που τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάποια ομάδα στο NBA και το να παρακολουθεί παίκτες τέτοιου βεληνεκούς από κοντά δεν είναι πολύ εύκολο.

Κανείς δε γνωρίζει αν οι παίκτες, σε συνεννόηση με τον Τζαμάλ Κρόφορντ που διοργανώνει τη λίγκα, επαναλάβουν στο προσεχές μέλλον τη συνάντηση, ωστόσο αυτό το σενάριο δε συγκεντρώνει αυτήν τη στιγμή αρκετές πιθανότητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα