Σακίλ για Κόμπι: «Κάθε φορά που σκόραρε ο Τζόρνταν, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει το ίδιο» (vid)

Σακίλ για Κόμπι: «Κάθε φορά που σκόραρε ο Τζόρνταν, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει το ίδιο» (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ μίλησε για την «σύνδεση» του Κόμπι Μπράιαντ με τον Μάικλ Τζόρνταν και το πείσμα του Mamba να ακολουθήσει τα βήματα του ινδάλματός του.

Το 2023 σηματοδοτεί και την... back to the future εκδοχή του NBA2k με το κορυφαίο μπασκετικό παιχνίδι να εκδίδει την σπέσιαλ έκδοση με αποκλειστική φιγούρα τον Μάικλ Τζόρνταν, όπου κάθε λάτρης του εν λόγω video game θα έχει τη δυνατότητα να... ξαναζήσει μερικές από τις πιο μαγικές στην καριέρα του MJ.

Το trailer που κυκλοφόρησε για το "NBA 2K23 Experience the Jordan Challenge" είναι συναρπαστικό. Με αντιπάλους και άλλοτε συμπαίκτες να πλέκουν το εγκώμιο του θρυλικού Τζόρνταν. Ένας από αυτούς και ο Σακίλ Ο'Νιλ που στάθηκε στην κάμερα και μίλησε για την σχέση του Κόμπι Μπράιαντ με το είδωλό του.

«Ο Κόμπι μιμήθηκε το παιχνίδι του μετά τον Μάικ (σ.σ Τζόρνταν)... Και κάθε φορά που ο Μάικ σκόραρε ήξερε ότι έπρεπε να κάνει το ίδιο. Αυτό κάνεις όταν πηγαίνεις ενάντια σε έναν σπουδαίο παίκτη, αλλά και το είδωλό σου» τόνισε ο Σακίλ.

Post κινήσεις, αίσθηση του χώρου, τρίποντα, καρφώματα, ιδιοφυείς πάσες, εκφράσεις, πανηγυρισμοί, γλώσσα του σώματος... Όλα σε έναν καμβά! Το ίνδαλμα του Μπράιαντ ήταν γνωστό. Χωρίς ποτέ να διστάσει να κοντραριστεί μαζί του στο παρκέ για όσο διάστημα μπόρεσαν να «συνυπάρξουν» στη Λίγκα. Μέχρι ο MJ να αποσυρθεί και να δώσει χώρο στον Μπράιαντ να γίνει ο Black Mamba της purple and gold!

Δείτε το trailer από το NBA2k:

 

NBA Τελευταία Νέα