Λος Άντζελες Λέικερς: Η καταληκτική ημερομηνία για το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Γουέστμπρουκ

Δημήτρης Οικονόμου
Την απόφαση πως πρέπει να λήξει το θέμα του Ράσελ Γουέστμπρουκ έως την έναρξη της προετοιμασίας έχουν πάρει οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Μόλις το βράδυ της Παρασκευής (5/8) κυκλοφόρησε το σενάριο της τριπλής ανταλλαγής μεταξύ Λέικερς, Νικς και Τζαζ που θα έστελνε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στη Γιούτα. Ωστόσο δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο για το ενδεχόμενο μετακίνησης του γκαρντ των «λιμνανθρώπων» και κάθε μέρα που περνά τον βρίσκει στο ρόστερ της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μάλιστα οι Λέικερς έχουν θέσει μία συγκεκριμένη ημερομηνία που θα θεωρείται ο Γουέστμπρουκ ένας παίκτης προς ανταλλαγή, σύμφωνα με τον Γιόβαν Μπούχα. Όπως αναφέρθηκε στο «Athletic» οι πρωταθλητές του 2020 δε σκοπεύουν να δώσουν τον 33χρονο μετά την πρώτη συγκέντρωση για την προετοιμασία.

Τότε τοποθετείται το deadline για την παραχώρησή του, καθώς αν εκείνες τις μέρες δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, η πίεση που θα ασκήσουν τα media αναμένεται να επηρεάσει την ομάδα. Ο Γουέστμπρουκ πάντως άλλαξε πρόσφατα μανατζερική στέγη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προχώρησε σε αυτήν την απόφαση επειδή ο επί σειρά ετών συνεργάτης του, Θαντ Φούτσερ προσπαθούσε να τον πείσει να παραμείνει κάτοικος Λος Άντζελες.

@Photo credits: NBA/Getty Images