Μαϊάμι Χιτ: Εναλλακτικό πλάνο ο Χέιγουορντ αν δεν προκύψει deal με Ντουράντ ή Μίτσελ

Μαϊάμι Χιτ: Εναλλακτικό πλάνο ο Χέιγουορντ αν δεν προκύψει deal με Ντουράντ ή Μίτσελ

bet365

Το όνομα του Γκόρντον Χέιγουορντ παίζει πολύ δυνατά ως δευτερεύον πλάνο για τους Μαϊάμι Χιτ, αν δεν καταφέρουν να φτάσουν στην επίτευξη ενός μεγάλου trade με τον Ντουράντ ή τον Μίτσελ.

Η φετινή off-season για το Μαϊάμι είχε αρκετή δράση, με τους Χιτ να εμπλέκονται σε σενάρια για trade τόσο με τον Κέβιν Ντουράντ, όσο και με τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Με τις δύο περιπτώσεις να δυσκολεύουν ελέω των απαιτήσεων των Νετς για τον KD αλλά και της έλλειψης ανταλλαγμάτων για τον γκαρντ της Γιούτα, ο Σον Ντίβενεϊ αποκαλύπτει το plan-b.

Η περίπτωση του Γκόρντον Χέιγουορντ έχει μπει στο τραπέζι και οι Χιτ είναι αρκετά ζεστοί για την εναλλακτική αυτή. Ο Χέιγουορντ έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και του απομένουν άλλα δύο έτη σε αυτό, με την κατάσταση στη Σάρλοτ να μην είναι η ιδανικότερη, μετά την αναμενόμενη τιμωρία του Μπρίτζες για τα κακουργήματα στα οποία κατηγορείται.

Αν οι Χόρνετς θελήσουν να χτίσουν σε κάτι καινούργιο, ο 32χρονος είναι υποψήφιος προς ανταλλαγή, με τους Χίρο, Ρόμπινσον και Γιουρτσεβέν να εμπλέκονται σε αυτήν από πλευράς Χιτ. Πέρσι ο Χέιγουορντ σκόραρε 15.9 πόντους, μαζί με 4.6 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ ανά αγώνα, προτού τραυματιστεί στον αστράγαλο και δει τη σεζόν του να ολοκληρώνεται πρόωρα.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα