Γουέστμπρουκ: Τον θέλουν οι Σπερς για να βοηθήσουν τους Λέικερς για τον Ίρβινγκ

Γουέστμπρουκ: Τον θέλουν οι Σπερς για να βοηθήσουν τους Λέικερς για τον Ίρβινγκ

bet365

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς ετοιμάζονται να προσφέρουν χείρα βοηθείας στους Μπρούκλιν Νετς και στους Λος Άντζελες Λέικερς για την ανταλλαγή των Ράσελ Γουέστμπρουκ και Καϊρί Ίρβινγκ.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έρχονται για να σώσουν την ημέρα. Με το αζημίωτο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, οι Σπερς είναι διατεθειμένοι να γίνουν η τρίτη ομάδα στην ανταλλαγή που σκαρώνουν, αλλά δεν προχωράει, οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μπρούκλιν Νετς.

Ποια είναι η βοήθεια που θα προσφέρει η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς; Αυτή τη στιγμή οι Σπερς αναζητούν επιλογές στο Draft προκειμένου να προχωρήσουν πιο γρήγορα το rebuilding τους.

Αλλά δεν θα πουν «όχι» και στην απόκτηση του Ράσελ Γουέστμπρουκ, με δεδομένο ότι έχουν αρκετό χώρο στο salary cap τους.

Με αυτή την εξέλιξη, ο Καϊρί Ίρβινγκ θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα των Λέικερς και να βρεθεί στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

Και φυσικά οι Σπερς να πάρουν από τους Λέικερς μία επιλογή (δίχως προστασία, δηλαδή ό,τι βγάλει η λοταρία των επιλογών να γίνει δικό τους) στον 1ο γύρο του Draft.

Το μόνο που θα πρέπει να λυθεί θα είναι η... αποζημίωση των Νετς, δηλαδή οι παίκτες που θα πάνε στο Μπρούκλιν ως αντάλλαγμα για τον Ίρβινγκ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα