Φινάλε ή παράταση αγωνίας στο ΝΒΑ; Η Kingbet ποντάρει στον έκτο τελικό

Newsroom
Φινάλε ή παράταση αγωνίας στο ΝΒΑ; Η Kingbet ποντάρει στον έκτο τελικό

bet365

Οι τελικοί του φετινού NBA είναι συναρπαστικοί ως προς το τελικό τους αποτέλεσμα. Γουόριορς και Σέλτικς… ανταλλάσσουν νίκες και δείχνουν διψασμένοι.

Έχουμε δει ανατροπές, έχουμε δει μεγάλες ατομικές βραδιές, όμως προς το παρόν δεν έχουμε δει κανένα ματς να κρίνεται στο φινάλε. Η μικρότερη διαφορά, σε δείγμα πέντε παιχνιδιών (που έχουν φέρει το σκορ στο 3-2 υπέρ του Γκόλντεν Στέιτ), ήταν 10 πόντοι, με τον μέσο όρο στους 13,4 πόντους διαφοράς. Ακόμα και «άρρωστοι» φαν του NBA στην Ελλάδα έχουν πέσει για… νάνι στο τελευταίο τρίλεπτο.

Πόσο θα συνεχιστεί πια αυτό; Ενδεικτικά, στα προηγούμενα πέντε μεταξύ τους ματς, τα τέσσερα κρίθηκαν με διαφορές μικρότερες των 5 πόντων. Κάπου η… ανωμαλία των φετινών τελικών στο NBA πρέπει να διορθωθεί. Το επιτάσσει και η κατά τα λοιπά αγωνιστική ισορροπία μεταξύ των δύο αντιπάλων. Υπό αυτό το πρίσμα θα κινηθούμε και εμείς στα σημερινά προγνωστικα NBA. Αλλά δεν είναι η μοναδική παράμετρος που θα εξετάσουμε.

Το ρητό ότι «η άμυνα κερδίζει τα πρωταθλήματα» χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ από το 1980. Το είχε αναγάγει σε φιλοσοφία ο προπονητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Μπέαρ Μπράιαντ. Αλλά έγινε παγκόσμιο κτήμα όταν το χρησιμοποίησε ο Μάικλ Τζόρνταν. Σε πολλές περιπτώσεις είναι αλήθεια, όμως όταν έχεις δύο ομάδες με τόσο πλούσιο επιθετικό ταλέντο, όπως η Βοστώνη και το Γκόλντεν Στέιτ, είναι μάλλον η επίθεση που καθορίζει τις καταστάσεις. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι που θα κριθεί με μικρή διαφορά (γιατί να μην πάει και παράταση, εδώ που τα λέμε) και αυτή θα είναι η πρώτη επιλογή μας.

Προγνωστικά ΝΒΑ

Εχοντας αναλύσει το σκεπτικό, θα πάρουμε ένα Bet Builder Over 206,5 πόντων, μαζί με το χάντικαπ των Γουόριορς στο +7,5, που μας δίνει απόδοση 2.30. Ωστόσο, ακόμα περισσότερη αξία εντοπίζεται σε κάποια ειδικά παικτών και εκεί θα είναι οι δύο βασικές επιλογές μας.

Στο Game 5, στο Σαν Φρανσίσκο, ο Στεφ Κάρι δεν ήταν καλά. Τα 0/9 τρίποντα είναι κάτι ξένο για τον Στεφ, όπως και οι μόλις 16 πόντοι. Ήταν η μεγάλη εμφάνιση του Γουίγκινς που έσωσε τους Γουόριορς. Ο Κάρι το κατάλαβε και ανέλαβε ρόλο δημιουργού, ενώ παράλληλα, ως πραγματική αλεπού του μπάσκετ, σκάναρε την αντίπαλη άμυνα, για να βρει τρύπες για ένα βράδυ που το χέρι του θα δουλέψει. Αυτό το βράδυ μπορεί να είναι και το αποψινό. Δεν θα προκαλέσει έκπληξη μια 40άρα από πλευράς Κάρι και το Over 34.5 στους πόντους του παίζεται στο 3.60.

Όσο περισσότερες προσπάθειες πάρει, τόσο λιγότερες θα είναι, αυτή τη φορά, οι ασίστ του. Θα πάμε με τις Under 5.5 ασίστ στο 1.77.

Αυτά για απόψε και καλό μας ξενύχτι. Ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι το τελευταίο για φέτος.

 

NBA Τελευταία Νέα