Μαϊάμι Χιτ: «Ελπίδες για Μπάτλερ, εκτός ο Χίρο στο Game 4»

Μαϊάμι Χιτ: «Ελπίδες για Μπάτλερ, εκτός ο Χίρο στο Game 4»

Μαϊάμι Χιτ: «Ελπίδες για Μπάτλερ, εκτός ο Χίρο στο Game 4»

bet365

Οι Μαϊάμι Χιτ αναμένεται να παραταχθούν κόντρα στους Σέλτικς για το Game 4 χωρίς τον Τάιλερ Χίρο, ενώ ο Μπάτλερ θα κάνει ζέσταμα με σκοπό να δώσει κανονικά στο παρών σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες.

Οι Χιτ αντιμετωπίζουν τους Σέλτικς στο TD Garden για το Game 4 της τελικής σειράς της Ανατολής στο ΝΒΑ έχοντας το προβάδισμα στις νίκες με 2-1. Με το απουσιολόγιο να γεμίζει και να... αδειάζει αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα, τα δεδομένα των απουσιών για το Μαϊάμι κρίνονται τελευταία στιγμή.

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποχώρησε στο ημίχρονο του του Game 3 με την Βοστώνη με πρησμένο γόνατο, αλλά υπήρχε αισιοδοξία πως θα προλάβει να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς τα ξημερώματα της Τρίτης (24/05, 03:30). Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραθέτει ο δημοσιογράφος του ESPN, Νικ Φρίντελ, ο 32χρονος άσος της ομάδας θα ακολουθήσει κανονικά την προθέρμανση με σκοπό να αγωνιστεί.

Από την άλλη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκτός από τον τέταρτο τελικό της περιφέρειας έχει τεθεί ο Τάιλερ Χίρο δια στόματος του προπονητή του, Έρικ Σποέλστρα στο τέλος της προετοιμασία για το παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τράβηγμα στον προσαγωγό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα