Πολ: Είχε 7 λάθη στο ημίχρονο και... άγγιξε τη χειρότερη επίδοση ever

Νίκος Καρφής
Πολ: Είχε 7 λάθη στο ημίχρονο και... άγγιξε τη χειρότερη επίδοση ever

bet365

O Kρις Πολ δυσκολεύτηκε πολύ στο Game 3 κόντρα στο Ντάλας και το έδειξαν τα λάθη του.

Οι Σανς ηττήθηκαν από τους Μάβερικς, οι οποίοι μείωσαν τη σειρά των playoffs στο 2-1. Οι ήλιοι δεν μπόρεσαν να πάρουν τη βοήθεια που έχουν συνηθίσει από τον Κρις Πολ, ο οποίος τα βρήκε σκούρα στα γενέθλια του.

Τελείωσε το ματς με 12 πόντους, 4 ασίστ και 7 λάθη. Μάλιστα και τα 7 λάθη τα έκανε στο πρώτο ημίχρονο, σε μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του. Έφτασε ένα βήμα πριν κάνει και ρεκόρ λαθών στα playoffs, αλλά δεν έφτασε τα 8. Aξίζει να αναφερθεί πως στην postseason που διανύουμε και στα προηγούμενα ματς που έχει παίξει, δεν έχει ξεπεράσει τα 3 λάθη, κάτι που φανερώνει και την εξαιρετική δουλειά της άμυνας του Ντάλας πάνω του.

Ένας εκπληκτικός floor general που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις και σχεδόν πάντα κατευθύνει μαεστρικά το παιχνίδι του Φοίνιξ, ψάχνοντας φέτος για το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του μετά την αποτυχία του στους περσινούς τελικούς κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα