«Κάποιοι στον οργανισμό των Λέικερς συζήτησαν για trade του Ίρβινγκ από τους Νετς μέσα στη σεζόν»

«Κάποιοι στον οργανισμό των Λέικερς συζήτησαν για trade του Ίρβινγκ από τους Νετς μέσα στη σεζόν»

bet365

Όπως πληροφορούν τα αμερικάνικα Μέσα, οι Λέικερς είχαν κοιτάξει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Καϊρί Ίρβινγκ μέσα στη σεζόν, όταν και δεν αγωνιζόταν με τους Νετς.

Η απόφαση του Καϊρί Ίρβινγκ να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, του κόστισε αρκετά ματς από την τρέχουσα σεζόν. Μάλιστα, ενώ του δόθηκε το πράσινο φως να επιστρέψει, αρχικά δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί στα εντός έδρας παιχνίδια.

Στο διάστημα που παρέμενε εκτός δράσης φέρεται να υπήρξε ενδιαφέρον από τους Λέικερς, ώστε να αποκτήσουν τον Uncle Drew. Στο εσωτερικό του οργανισμού, σχετικά με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είχε συζητηθεί το trade του Ίρβινγκ από τους Νετς χωρίς να διευκρινίζεται αν έρθει σε επαφές και με τον ίδιο τον παίκτη.

Η μετακίνηση του Ίρβινγκ στο Λος Άντζελες θα σήμανε και την νέα συνύπαρξη του ίδιου με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον οποίο κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2016 με τη φανέλα των Καβαλίερς.

Ο Ίρβινγκ παραδέχτηκε πριν από λίγο καιρό πως έκανε σκέψεις... εκτός Μπρούκλιν όταν ήταν στα «πιτς», ενώ και ο Τσαρλς Όκλεϊ μερικά χρόνια νωρίτερα είχε δηλώσει πως θα ήταν ωραίο να δει τον Uncle Drew στους Λέικερς.

 

NBA Τελευταία Νέα