Κόλιν Κάουχερντ για Αντετοκούνμπο: «O Giannis είναι καλύτερος απ' ότι ήταν ποτέ ο Ντουράντ» (vids)

Κόλιν Κάουχερντ για Αντετοκούνμπο: «O Giannis είναι καλύτερος απ' ότι ήταν ποτέ ο Ντουράντ» (vids)

Κόλιν Κάουχερντ για Αντετοκούνμπο: «O Giannis είναι καλύτερος απ' ότι ήταν ποτέ ο Ντουράντ» (vids)

bet365

Ο δημοσιογράφος Κόλιν Κάχουερντ έκρυβε έναν εξαιρετικό έπαινο, λίγο πριν από την έναρξη των ημιτελικών της Ανατολής. «O Giannis είναι καλύτερος απ' ότι ήταν ποτέ ο Ντουράντ», ήταν τα λόγια του.

Ο Κόλιν Κάουχερντ ήταν ξεκάθαρος. «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης», είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του (The Herd) στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Και δεν έμεινε εκεί.

Αιτία ήταν ο τραυματισμός του Κρις Μίντλετον και πως ο Αντετοκούνμπο ήταν ικανός να κουβαλήσει τους Μιλγουόκι Μπακς σε τρεις συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μάλιστα, έφερε το παράδειγμα των Φοίνιξ Σανς, οι οποίοι αφού έχασαν τον Ντέβιν Μπούκερ ζορίστηκαν μέχρι τα έξι ματς απέναντι στους Πέλικανς.

Μόνο που ο Κάουχερντ προχώρησε στη σύγκριση του Giannis με τον Κέβιν Ντουράντ.

«O Μίντλετον είναι εκτός και ο Γιάννης, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, έβαλε στη πλάτη του την ομάδα και συνέτριψε το Σικάγο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Το No2 της ομάδας είναι εκτός και το Μιλγουόκι νίκησε εύκολα το Σικάγο, μία καλή ομάδα. Ξοδεύουμε χρόνο για να μιλάμε για τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά ο Γιάννης είναι καλύτερος από ό,τι ήταν ποτέ ο Ντουράντ, λυπάμαι που σας το χαλάω. Ο Ντουράντ δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος παίκτης της λίγκας», είπε ο Κάουχερντ.

Και συνέχισε: «Ήταν στην καλύτερη ομάδα και ήταν MVP Τελικών, αυτό δεν αλλάζει. Αλλά δεν ήταν ποτέ καλύτερος από τον ΛεΜπρον στο prime του. Δε νομίζω ότι υπήρξε χρονιά, που να ήταν καλύτερος από τον ΛεΜπρον. Τώρα, ο Γιάννης είναι καλύτερος από τον ΛεΜπρον, πλέον έχει βελτιωθεί και στον χειρισμό της μπάλας και στο σουτ. Ο Γιάννης είναι σημαντικά καλύτερος του ΛεΜπρον και ο Ντουράντ δεν ήταν ποτέ καλύτερος του ΛεΜπρον. Ο Γιάννης είναι ο καλύτερος παίκτης τώρα. Γι’ αυτό και θα κυριαρχεί για χρόνια στην Ανατολή. Καλή τύχη με τους Ίρβινγκ και Σίμονς, KD».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα