Χιτ: Δεν έκαναν λάθος στο πρώτο ημίχρονο και έγραψαν ιστορία

Χιτ: Δεν έκαναν λάθος στο πρώτο ημίχρονο και έγραψαν ιστορία

Νίκος Καρφής
Χιτ: Δεν έκαναν λάθος στο πρώτο ημίχρονο και έγραψαν ιστορία

bet365

Oι Χιτ ήταν αψεγάδιαστοι στο πρώτο ημίχρονο του Game 4 με τους Χοκς.

Οι Χιτ χρειάζονται άλλη μια νίκη για να τσεκάρουν το εισιτήριο τους για τα ημιτελικά της Ανατολής, αφού έκαναν το πολύτιμο break στο Game 4 μέσα στην Ατλάντα, διαλύοντας τους αντιπάλους τους.

Οι βάσεις της νίκης μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο τελείωσε με το σκορ στο 55-41. Στα πρώτα 24 λεπτά του ματς, η... αγέλη του Μαϊάμι κλείδωσε σε άλλο ένα παιχνίδι τον Τρέι Γιανγκ. Επίσης ολοκλήρωσε το ημίχρονο χωρίς να υποπέσει σε λάθος, δείχνοντας τη συγκέντρωση της.

Μάλιστα αυτή η επίδοση είναι και η κορυφαία της ιστορίας τους, αφού ποτέ στο παρελθόν, δεν είχαν ημίχρονο χωρίς λάθος στην postseason. Ο Έρικ Σποέλστρα, ο Τζίμι Μπάτλερ, ο Μπάμ Αντεμπάγιο και οι υπόλοιποι θα πρέπει να αισθάνονται περίφημα για αυτό το επίτευγμα τώρα που έχουμε φτάσει στην postseason και υπάρχει μεγάλη πίεση σε κάθε ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα