Ουίλιαμς για Αντετοκούνμπο: «Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι ο Θεός»

Ουίλιαμς για Αντετοκούνμπο: «Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι ο Θεός»

bet365

Ο Πάτρικ Ουίλιαμς τον Σικάγο Μπουλς έχει αναλάβει το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Giannis βάζει το παντελόνι του όπως όλοι οι άλλοι. Και είναι ένας καλός παίκτης, αλλά όχι ο Θεός.

Στα playoffs επιτρέπονται όλα. Εξαρτάται πως το βλέπει κάποιος. Για τον Πάτρικ Ουίλιαμς τα πράγματα είναι απλά: Του έχει ανατεθεί το μαρκάρισμα του παίκτη που ακούει στο όνομα «Γιάννης Αντετοκούνμπο». Μία δύσκολη αποστολή. Στη σειρά η δυσκολότερη.

Μα ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι υποδέχονται τα ξημερώματα τους Μπακς στο Game 3, μάλλον έχει βρει τον τρόπο για να... υποχρεώσει τον εαυτό του στο μαρκάρισμα του Greek Freak.

«Είναι η ίδια προετοιμασία, όπως για κάθε άλλον. Πρώτα απ' όλα δεν πρέπει να φοβάσαι. Νομίζω ότι αρκετοί τύποι στη λίγκα είναι νευρικοί ή φοβισμένοι όταν αντιμετωπίζουν παίκτες όπως ο Giannis. Φυσικά και είναι καλός, είναι δύο φορές MVP. Αλλά βάζει το παντελόνι του με τον ίδιο τρόπο που το βάζω και εγώ. Ξέρω ότι είναι καλός, αλλά δεν είναι ο Θεός», διαπίστωσε ο Ουίλιαμς.

Πάντως, στη σειρά, μετά από δύο αγώνες, ο Αντετοκούνμπο έχει μέσο όρο 30 πόντων, μετρώντας 27 στο Game 1 και 33 στο Game 2.

Τι θα γίνει στο Game 3; Υπομονή και τα ξημερώματα θα γνωρίζουμε.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα