Πέλικανς - Μπουλς 126-109: Η Ορλεάνη σόκαρε τους Μπουλς που συνεχίζουν στην... κατηφόρα (vid)

Πέλικανς - Μπουλς 126-109: Η Ορλεάνη σόκαρε τους Μπουλς που συνεχίζουν στην... κατηφόρα (vid)

bet365

Με μπροστάρηδες τους Γκρέιαμ και ΜακΚόλουμ, οι Πέλικανς επικράτησαν των Μπουλς στην έδρα τους, πατώντας ακόμη ένα σκαλοπάτι για τα play-in.

Τα φαβορί κάπου εδώ σταματούν να υπάρχουν. Οι Πέλικανς συνεχίζουν να τρέχουν στην κούρσα των play-in της Δύσης και το απέδειξαν απέναντι στους Μπουλς. Το Σικάγο με το τελικό 126-109 στην Νέα Ορλεάνη, υποχρεώθηκε στην 5η ήττα στα 6 τελευταία ματς και πλέον αρχίζει να αγχώνεται βλέποντας τα playoffs να απομακρύνονται.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το παιχνίδι έχοντας το προβάδισμα, κάτι που συνέβη και στις αρχές της καθοριστικής περιόδου με το 86-88. Ωστόσο, οι Πέλικανς έβγαζαν αντίδραση και με μία... επέλαση στην τελική ευθεία πήραν την νίκη με 126-109.

Την προσπάθεια αυτή, οδήγησαν ο Ντεβόντε Γκρέιαμ που πέτυχε season-high στους 30 πόντους, ενώ ο ΜακΚόλουμς πρόσθεσε 25 με 6 ασίστ. Την τριάδα έκλεισε ο Βαλαντσιούνας με τον ψηλό της Ορλεάνης να έχει 16 πόντους και 19 ριμπάουντ (!), αλλά και ο Αλβαράδο 15 με 7 ασίστ.

Από την άλλη, για τους Μπουλς που αγωνίστηκαν χωρίς την βοήθεια του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, οι 39 πόντοι που προσέφερε ο Ζακ Λαβίν δεν ήταν αρκετοί, καθώς και οι εμφανίσεις των Βούτσεβιτς και Καρούσο με 16 και 11 πόντους αντίστοιχα.

ξ

γ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα