Τα στοιχήματα για MVP: Πρώτος Εμπίντ, τρίτος ο Γιάννης

Τα στοιχήματα για MVP: Πρώτος Εμπίντ, τρίτος ο Γιάννης

Νίκος Καρφής
Τα στοιχήματα για MVP: Πρώτος Εμπίντ, τρίτος ο Γιάννης

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ είναι φαβορί για το βραβείο του MVP σύμφωνα με στοιχηματικές. Τρίτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μια συναρπαστική μάχη γίνεται φέτος για το βραβείο του MVP και πέντε παίκτες έχουν πάρει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Ο λόγος για τους Τζοέλ Εμπίντ, Νίκολα Γιόκιτς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζα Μοράντ και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν.

Σύμφωνα με στοιχηματική, αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση και μεγάλο φαβορί είναι ο ηγέτης των Σίξερς που προσφέρεται στο -120, ενώ δεύτερος είναι ο σταρ των Νάγκετς με +140. Στην τρίτη θέση συναντάμε τον Greek Freak στο +750.

Την πεντάδα συμπληρώνει ο ΝτεΡόζαν με +2000 και ο σταρ των Γκρίζλις, Μοράντ με +2.500. Πάντως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και μπορεί να παίξουν ρόλο και τα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της regular season. Μάλιστα απόψε ο Εμπίντ θα κοντραριστεί με τον Γιόκιτς στην σπουδαία μάχη των ψηλών του ΝΒΑ και φαβορί για το MVP φέτος μαζί με τον Γιάννη.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα