Σέλτικς - Μάβερικς 92-95: Το Ντάλας χάλασε τη βραδιά του Γκαρνέτ (vid)

Σέλτικς - Μάβερικς 92-95: Το Ντάλας χάλασε τη βραδιά του Γκαρνέτ (vid)

Νίκος Καρφής
Σέλτικς - Μάβερικς 92-95: Το Ντάλας χάλασε τη βραδιά του Γκαρνέτ (vid)

bet365

Οι Μάβερικς με τρίποντο του Ντίνγουιντι στα 10 δευτερόλεπτα επικράτησαν των Σελτικς 95-92, χαλώντας τη βραδιά του Γκαρνέτ.

Ματσάρα στη Βοστώνη σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Γκαρνέτ, ο οποίος θα δει τη φανέλα με το Νο.5 (το φορούσε στους Σέλτικς) να ανεβαίνει στην οροφή του TD Garden δίπλα στα ονόματα των υπόλοιπων θρύλων των Κελτών. Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Ρει Άλεν, παρόλο που ο KG δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην συμπαίκτη του, του οποίου δεν συγχώρεσε ποτε την απόφαση να αφήσει τη Βοστώνη και να πάει στο Μαϊάμι το 2012.

Το τρίποντο του Ντίνγουιντι στα 10 δευτερόλεπτα έδωσε μεγάλη νίκη στο Ντάλας με 95-92, το οποίο έφτασε στο 42-26, ρίχνοντας στο 41-28 τους αντιπάλους του. Ο Τέιτουμ είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, όμως αστόχησε για τρεις στην τελευταία φάση του ματς.

Ο Ντόντσιτς είχε 26 με 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Ντίνγουιντι μέτρησε 18 και ο Φίνεϊ-Σμιθ 19. Από τη Βοστώνη 21 με 11 ριμπάουντ είχε ο Τέιτουμ, 17 ο Χόρφορντ, 15 ο Σμαρτ και στους 14 σταμάτησε ο Μπράουν. Το Ντάλας έχει στόχο την πρώτη 4άδα της Δύσης και παρουσιάζεται ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό.

Με 15-37 τρίποντα σούταρε στο ματς το Ντάλας, ενώ η Βοστώνη είχε μόλις 9/37.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα