Ρόκετς: Εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες ο Γκαρούμπα

Ρόκετς: Εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες ο Γκαρούμπα

Ευαγγελος Στελλάκης
Ρόκετς: Εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες ο Γκαρούμπα

bet365

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον καρπό και θα υποβληθεί σε επέμβαση που θα τον κρατήσει νοκ-άουτ για περίπου δύο μήνες.

Όπως μετέδωσε το ESPN, ο 20χρονος φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 6-8 εβδομάδων, μιας και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να επιδιορθώσει την ζημιά στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στους Ρόκετς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο ροτέισον τους. Με την ομάδα του Χιούστον μετρά 1.3 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε μόλις 15 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ.

Αντιθέτως, ήταν πιο ενεργός στην G League με την αναπτυξιακή ομάδα των Ρόκετς, καταγράφοντας 9.2 πόντους και 9.3 ριμπάουντ ανά 25 λεπτά συμμετοχής σε 11 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα