Ντρέιμοντ Γκριν: Τα επτά δευτερόλεπτα που έφεραν πανικό στις στοιχηματικές εταιρίες

Ντρέιμοντ Γκριν: Τα επτά δευτερόλεπτα που έφεραν πανικό στις στοιχηματικές εταιρίες

Ντρέιμοντ Γκριν: Τα επτά δευτερόλεπτα που έφεραν πανικό στις στοιχηματικές εταιρίες

bet365

Τα επτά δευτερόλεπτα συμμετοχής του Ντρέιμοντ Γκριν στην επιστροφή του Κλέι Τόμπσον, έφερε σύγχυση και πανικό στις εταιρίες στοιχημάτων στις ΗΠΑ.

Επτά δευτερόλεπτα αρκούν για να φέρουν πανικό σε παίκτες και στοιχηματικές εταιρίες. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν συμφωνήσει, πριν το τζάμπολ, για τη συμμετοχή του Γκριν μόνο για το τζάμπολ.

Προκειμένου να τιμήσει την επιστροφή του συμπαίκτη του, Κλέι Τόμπσον. Στη συνέχεια να κάνει ένα φάουλ για να σταματήσει ο χρόνος και να βγει εκτός αγώνα. Ο Γκριν είναι τραυματίας εδώ και μερικές ημέρες. Και το μόνο που ήθελε είναι να βρίσκεται δίπλα στον συμπαίκτη του.

Όμως αυτό το ένα φάουλ, δημιούργησε στατιστική για τον φόργουορντ των Ουόριορς! Και οι στοιχηματικές εταιρίες δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Κάποιοι πρόλαβαν στον... ύπνο τις εταιρίες, πόνταραν στο ενδεχόμενο under στη στατιστική του Γκριν. Άλλοι στο over!

Μερικοί επέλεξαν να πετύχει το πρώτο καλάθι του αγώνα και το μετάνιωσαν οικτρά. Κάποιες εταιρίες πλήρωσαν τα κερδισμένα δελτία και φυσικά καρπώθηκαν τα χαμένα.

Ωστόσο, το tweet του δημοσιογράφου Τσαμς Τσαράνια, λίγο πριν το τζάμπολ, το οποίο «αποκάλυψε» το σχέδιο των δύο ομάδων, οδηγεί τις εταιρίες στο να θεωρήσουν το γεγονός ως «προκαθορισμένο» και να βρουν πάτημα να μην πληρώσουν τα κερδισμένα δελτία.

Υπολογίζεται ότι τα δελτία που έχουν μπει στον «πάγο» κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα