Ντουράντ-Ίρβινγκ-Χάρντεν: Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την μαγική τριάδα

Ντουράντ-Ίρβινγκ-Χάρντεν: Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την μαγική τριάδα

Νίκος Καρφής
Ντουράντ-Ίρβινγκ-Χάρντεν: Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την μαγική τριάδα

bet365

Η μαγική τριάδα των Νετς (Ίρβινγκ, Ντουράντ, Χάρντεν) έπαιξε παρέα μετά από καιρό και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Uncle Drew θα κρίνει τα πάντα.

Οι Νετς είδαν τον Κάιρι Ίρβινγκ να επιστρέφει στη δράση μετά από καιρό και έπαιξε το πρώτο ματς του μέσα στη σεζόν, ενώ δεν απάντησε για το αν θα εμβολιαστεί.

Το Μπρούκλιν επιτέλους είδε και πάλι να συνεργάζεται στο παρκέ η φοβερή τριάδα που έχει αποτελούμενη από του Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν και Κάιρι Ίρβινγκ. Μια τριάδα που δημιουργήθηκε για να πετύχει ότι δεν κατάφερε πέρυσι, δηλαδή να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Από το πρώτο ματς φάνηκε ξανά τι κερδίζουν οι Νετς όταν βρίσκονται και οι τρεις παρέα στο παρκέ. Είχε λείψει όλη αυτή η ποιότητα που ξεχειλίζει. Όταν ήταν στην ίδια πεντάδα κόντρα στους Πέισερς (17 λεπτά) οι Νετς έβαλαν 16 παραπάνω πόντους από την Ιντιάνα, ενώ στα υπόλοιπα 31 λεπτά, οι Πέισερς ήταν στο +8. Κάτι που μαρτυρά πολλά.

Το Μπρούκλιν από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τίτλο με την προύπόθεση να παίζει ο Ίρβινγκ. Με τα τωρινά δεδομένα ο Uncle Drew θα παίζει μόνο στα εκτός έδρας σαν ανεμβολίαστος, εκτός και αν επιλέξει να εμβολιαστεί για να μπορέσει να παίξει σε όλα.

Αν οι Νετς καταφέρουν να παραταχθούν με την μαγική τους τριάδα στα κρίσιμα ματς της σεζόν και εννοούμε σε εκείνα των playoffs, τότε σίγουρα διαθέτουν την πιο ικανή και επιθετική τριπλέτα στο ΝΒΑ. Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως δεν έχει ξαναυπάρξει στην ιστορία του ΝΒΑ μια τριάδα με την ικανότητα και το ταλέντο συνδυαστικά των τριών κυρίων στον επιθετικό τομέα. Βέβαια όλα θα κριθούν από τον δρόμο που θα επιλέξει ο Ίρβινγκ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα