Τζόρνταν: «Πρέπει να αποκλείσεις Μπακς και Σανς για να πάρεις τίτλο»

Νίκος Καρφής
Τζόρνταν: «Πρέπει να αποκλείσεις Μπακς και Σανς για να πάρεις τίτλο»

bet365

Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν μίλησε για τους διεκδικητές του τίτλου στο ΝΒΑ και τόνισε πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να ξεχνά τους Μπακς και τους Σανς.

Λέικερς και Νετς αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, έχοντας δημιουργήσει απίστευτες superteams και ψάχνοντας να... απαντήσουν στην περσινή αποτυχία.

Πολλοί θεωρούν πως δύσκολα θα ξεφύγει ο τίτλος για κάποιον εκ των δύο, αλλά ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν τόνισε πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν οι πρωταθλητές Μπακς και οι φιναλίστ Σανς.

«Αγαπώ όλους τους τύπους και στο τέλος της ημέρας, στη Δύση πρέπει να αποκλείσους τους Σανς, ενώ στην Ανατολή έχεις να περάσεις από τους Μπακς. Και οι δύο ομάδες έχουν φιλοδοξίες για τίτλος και δεν θα πω πως εμείς δεν θέλουμε να παίζουμε μέχρι αργά το καλοκαίρι για τον τίτλο

Αλλά έχουμε να παίξουμε 82 ματς για να ετοιμαστούμε, κάτι που θα γίνει φυσικά και για αυτές τις ομάδας. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τους τελικούς. Θα γίνει ότι είναι να γίνει, αλλά νομίζω πως πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δικά μας ως Λέικερς, να μείνουμε υγιής και να βρούμε τρόπο να φτάσουμε πολύ μακριά στα playoffs».

 

NBA Τελευταία Νέα