Γκαρούμπα: «Μόνο για τη Ρεάλ θα επέστρεφα στην Ευρώπη»

Γκαρούμπα: «Μόνο για τη Ρεάλ θα επέστρεφα στην Ευρώπη»

Νίκος Καρφής
Γκαρούμπα: «Μόνο για τη Ρεάλ θα επέστρεφα στην Ευρώπη»

bet365

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα μίλησε για την προοπτική να επιστρέψει κάποτε στην Ευρώπη, τονίζοντας πως θα το έκανε μόνο για τη Ρεάλ.

Από φέτος ο Ουσμάν Γκαρούμπα θα... μαγεύει στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Ρόκετς, εκπληρώνοντας το όνειρο του.

Ο Ισπανός ετοιμάζεται για την νέα σεζόν στο Χιούστον που βρίσκεται σε καθεστώς rebuild μετά την αποχώρηση του Χάρντεν πέρυσι και μίλησε στη Diario AS δείχνοντας και την αγάπη του στη Ρεάλ και απαντώντας στο αν θα γυρνούσε Ευρώπη. «Στόχος μου είναι να έχω την μεγαλύτερη καριέρα που μπορώ στο ΝΒΑ. Αν γυρίσω Ευρώπη, θα έρθω στη Ρεάλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω κάπου αλλού. Εδώ ήμουν σε όλη μου τη ζωή και μου έδωσε τα πάντα. Αν επέστρεφα, θα το έκανα για τη Ρεάλ.

Για τον Λάσο είπε: «Είναι σπουδαίος προπονητής. Με βοήθησε περισσότερο από όσο ξέρει ο κόσμος. Την πρώτη σεζόν στη Ρεάλ έφερνε τον γιο του στις προπονήσεις τα απογεύματα και όταν τον άφηνε, πηγαίναμε μαζί για σουτ. Μου έλεγε να κάνουμε παρέα ατομικές προπονήσεις. Ήθελε το καλύτερο για εμένα και θα του είμαι ευγνώμων για όσα μου πρόσφερε».

Ο Γκαρούμπα την περσινή σεζόν είχε 3.9 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά κάτι λιγότερο από 17 λεπτά συμμετοχής σε 39 παιχνίδια της EuroLeague.

 

NBA Τελευταία Νέα