Νιου Γιορκ Νικς: Ενδιαφέρον για Σρέντερ και Χόρτον-Τάκερ

Νιου Γιορκ Νικς: Ενδιαφέρον για Σρέντερ και Χόρτον-Τάκερ

bet365

Οι Νικς ρίχνουν... ματιές στο περσινό ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς φαίνεται να ενδιαφέρονται τόσο για τον Ντένις Σρέντερ, όσο και για τον Τάλεν Χόρτον-Τάκερ.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης «τσεκάρει» τον 28χρονο Γερμανό πλειμέικερ, αλλά και τον 21χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, οι οποίοι είναι free agents. Τον πρώτο δύσκολα θα τον δούμε με τους Λέικερς τη σεζόν 2021/22, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει ακόμη «παράθυρο» να ανανεώσει.

Σύμφωνα με το Bleacher Report πάντως, οι Νικς έχουν το οικονομικό περιθώριο ώστε να μετουσιώσουν σε προτάσεις το φιλολογικό ενδιαφέρον τους προς τους δύο παίκτες, ενώ παράλληλα βρίσκονται δεδομένα σε αναζήτηση ποιοτικής ενίσχυσης για την περιφέρεια.

Εάν ο Σρέντερ αποτελεί την πρώτη τους επιλογή για την θέση «1», εκτιμάται πως το deal δεν θα είναι δύσκολο να κλείσει. Από την άλλη, όσον αφορά τον Χόρτον-Τάκερ, οι Νικς προτίθενται να του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο και μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των Λέικερς.

Ο έμπειρος Σρέντερ αγωνίστηκε πέρσι σε 67 παιχνίδια (starter σε όλα) με τους «λιμνανθρώπους», μετρώντας 14.9 πόντους και 4.3 ασίστ, ενώ ο νεαρός Χόρτον-Τάκερ πραγματοποίησε 69 εμφανίσεις ερχόμενος από τον πάγκο με μέσο όρο 7.8 πόντων και 1.7 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα