Γαλατασαράι - Εφές 64-71: Απάντησε στο break και πήρε προβάδισμα απέναντι στην ομάδα του Πιστιόλη

Γαλατασαράι - Εφές 64-71: Απάντησε στο break και πήρε προβάδισμα απέναντι στην ομάδα του Πιστιόλη

bet365

Η Εφές κατάφερε έστω και δύσκολα να... σπάσει την έδρα της Γαλατασαράι επικρατώντας με 64-71 της ομάδας του Ανδρέα Πιστιόλη και πλέον έχει το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών.

Με break ξεκίνησε την πορεία της στα ημιτελικά η Γαλατά του Ανδρέα Πιστιόλη, με break απάντησε και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές στο τρίτο παιχνίδι των ημιτελικών της BSL (64-71). Με αυτό το αποτέλεσμα πλέον έχει το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των best of five ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος Γαλατά πάτησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε μπροστά τόσο στο πρώτο δεκάλεπτο (18-15), όσο και στον... δρόμο προς τα αποδυτήρια (30-29). Η Εφές επέστρεψε για το +4 λίγο πριν την καθοριστική περίοδο, ενώ ο Μίτσιτς με δικό του τρίποντο στα 21'' έγραψε το 62-67 και ουσιαστικά έδωσε το σύνθημα της νίκης με 64-71.

Και οι δύο είχαν κακά ποσοστά από την περιφέρεια (25% και 29%), ωστόσο ένα σουτ τριών πόντων ήταν αυτό που έγειρε την ζυγαριά προς την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που... ζήτησε την αποθέωσε για τον Πιστιόλη.

Πρώτος σκόρερ για την Αναντολού ήταν ο Μπράιαν Ντάνστον με 20 πόντους, ο Ελάιτζα Μπράιαντ είχε 16 και ο Μίτσιτς 13. Ο Λάρκιν έμεινε σε... ρηχά νερά στο σκοράρισμα με 9 πόντους, ωστόσο μοίρασε 10 ασίστ. Για την Γαλατά ο Ντι Μποστ είχε 14 και οι Τριμπλ, Μπλακσιρ και Καμπατσα από 11.

Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι στις 02/06 με τους μεν να αναζητούν την ισοφάριση και τους δε την πρόκριση στους τελικούς!

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 30-29, 45-49, 64-71

γ

τ

@Photo credits: twitter/ Anadolu Efes

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα