Μάλαγα: Ανακοίνωσε τον πρώην του Πανιωνίου και του Ρεθύμνου, Ντέγιαν Κράβιτς (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Μάλαγα: Ανακοίνωσε τον πρώην του Πανιωνίου και του Ρεθύμνου, Ντέγιαν Κράβιτς (vid)

bet365

Ο Σερβοκαναδός σέντερ υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν στην Ουνικάχα Μάλαγα και θα συνεργαστεί με τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάικλ Έρικ που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν σε συνδυασμό με την αποτυχία του Ντέβιν Ουίλιαμς να περάσει τα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ, ανάγκασαν τον Φώτη Κατσικάρη να βγει εκ νέου στην αγορά για την εύρεση σέντερ.

Ο εκλεκτός του Έλληνα τεχνικού είναι ο 31χρονος Σερβοκαναδός, Ντέγιαν Κράβιτς, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί με επιτυχία για τρεις σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Ρέθυμνο (2014-15 και 2016-17) αλλά και τον Πανιώνιο (2017-18.)

Ο Κράβιτς (2.13μ.) έχει μεγάλη εμπειρία από την ισπανική λίγκα, καθώς την τελευταία διετία έπαιζε στην Μπούργος, ενώ παλαιότερα ήταν μέλος της Ομπραντόιρο. Μάλιστα, με την Μπούργος είχε κατακτήσει back-to-back τίτλους στο Basketball Champions League.

Φέτος, σε 16 συμμετοχές στην ACB, ο έμπειρος σέντερ μέτρησε 8.7 πόντους και 5.9 ριμπάουντ ανά 21.8', ενώ στο BCL είχε αντίστοιχα 7.4 πόντους και 5.1 ριμπάουντ σε 9 ματς.

Η Μάλαγα - η οποία βρίσκεται στους "16" του BCL και στην ACB είναι στην 13η θέση με ρεκόρ 6-9 - ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

@Photo credits: FIBA BCL
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα