Καστρίτης: «Το παιχνίδι τώρα αρχίζει»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Το παιχνίδι τώρα αρχίζει»

bet365

Η Κύμη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι και ο Γιάννης Καστρίτης εξήγησε πως το ζητούμενο για τους παίκτες του είναι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Ο προπονητής της Κύμης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου στο «Μελίνα Μερκούρη»: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ειδικά για τους ξένους παίκτες μας που δεν έχουν παρουσία στη λίγκα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε μία πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι είδαμε αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, ενώ κάναμε προσθήκες προς το τέλος της προετοιμασίας μας.

Το σημαντικό όμως και αυτό που κρατάμε είναι η εικόνα ομάδας που βγάλαμε, με τα παιδιά να μένουν ενωμένα ως το τέλος και μέσω της άμυνας μας καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο ξεκίνημα και να ελέγξουμε τον ρυθμό στη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Όχι για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο που δουλεύουν κάθε μέρα. Πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά γιατί το παιχνίδι τώρα αρχίζει. Να ευχηθώ καλή σεζόν στο Ρέθυμνο Cretan Kings αλλά και σε όλες τις ομάδες».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα